0,00  0

Košík

Žádné produkty v košíku.

Žádné produkty v košíku.

Pokračovat v nákupu

Sulforafan – jaké má účinky na naše zdraví?

Sulforafan je přírodní sloučenina, která se vyskytuje v mnoha druzích košťálové zeleniny, jako je brokolice, zelí, květák a kapusta. Sulforafan je spojen s docela velkými přínosy pro zdraví, jako je protirakovinné vlastnosti, zlepšení zdraví srdce a zlepšení trávení.

Sulforafan je přírodní látka, která se vyskytuje ve specifické skupině rostlin nazývané košťálová zelenina – sem patří brokolice, květák, kapusta, zelí.

Studie této látky ukazují, že sulforafan je pro naše tělo mimořádně dobrý + je prospěšný pro prevenci rakoviny.

Vaření zeleniny ale jeho obsah snižuje. Kratší dušení však nevadí. Jedna studie zjistila, že obsah sulforafanu je v syrové brokolici desetkrát vyšší než u vařené brokolice.

Při studiích se také zjistilo, že extrakty sulforafanu mohou u lidí s diabetem 2. typu výrazně snížit hladinu cukru v krvi. Diabetici, zejména diabetici s typem 2, by měli zvážit zahrnutí potravin bohatých na sulforafan do svého jídelníčku.

[div : row]

[div : col-sm-6]

[div]

[div : col-sm-6]

Tento článek shrnuje informace o sulforafanu, včetně jeho výhod, možných vedlejších účinků a zdrojů v potravě.

Zdroj: https://www.rehabilitace.info

[div]

[div]

Otevírací hodiny

Pondělí
09.00 - 17.00 hod.
Úterý
09.00 - 17.00 hod.
Středa
09.00 - 17.00 hod.
Čtvrtek
09.00 - 17.00 hod.
Pátek
09.00 - 17.00 hod.

Naše sociální sítě

Registrácia

Prihlásenie